VLLG? / ACTUALITAT

Ensenyar a trobar una veu pròpia a l’hora de crear les pròpies històries. Aquest és l’objectiu del nou taller literari que impartirà durant els dissabtes de novembre el filòleg, traductor i escriptor igualadí Josep Pelfort a la Biblioteca Central d’Igualada. «Buscar una veu pròpia (II)» és el títol d’aquesta proposta que en certa manera té continuïtat amb la que ja va fer el mateix autor el mes de març passat. Tant les persones que van seguir aquell curs, com les que no, es poden apuntar ja al nou taller literari. Les quatre sessions es faran els dissabtes 7, 14, 21 i 28 de novembre, de 2/4 d’11 a 1 del migdia, i el preu total és de 25 euros.

Josep Pelfort proposa reprendre punts concrets d’ús de la llengua literària (o estàndard), mirant de buscar un estil viu i natural. D’altra banda, vol explorar aspectes més creatius, a partir d’autors com Italo Calvino, Pere Calders o Agusto Monterroso i, per descomptat, treballar conjuntament els textos dels participants. Partint de la base que «escriure és reescriure», Pelfort proposa, doncs, un taller de llengua i estil per aprendre a explicar una història nova d’una manera diferent. Tot plegat, per aconseguir trobar aquesta veu pròpia. Les inscripcions per participar en aquesta activitat són limitades i estan obertes fins al dia 3 de novembre a la Biblioteca Central d’Igualada.

Font/enllaç: Biblioteca Central d’Igualada

Article/post 1268 – Vols llegir? – volsllegir.cat