ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -342-

SUCS VERDS de Carla Zaplana
Lluny de ser una moda passatgera, els sucs verds aporten a la nostra salut beneficis evidents, tant en l’àmbit físic, com en el mental i l’emocional. Sabies, per exemple, que ens ajuden a oxigenar la sang, prevenen l’envelliment i milloren el trànsit intestinal? En aquest manual publicat perCossetània Edicions, ens proposen trenta receptes fàcils elaborades amb verdures i fruites per cuidar-nos per dins i per fora, i fins i tot ens recomanem quins toppings afegir-hi per donar-los-hi una injecció extra d’energia.

I no us amoïneu pas, hi ha un suc per a cada ocasió: n’hi ha de depuratius i desintoxicants, energètics, els que enforteixen el nostre sistema immunològic, els que ens posen més guapos, els que endarrereixen l’envelliment, els que milloren el nostre aparell digestiu o enforteixen els nostres ossos…

‘Sucs verds’ ha estat una de les apostes de més èxit d’aquesta temporada, ja que per ara continua destacat entre els 10 llibres més venuts. Segons el rànquing del suplement ‘Cultura/s’ de La Vanguardia (edició dissabte 4 de juliol de 2015), ocupa la segona posició de l’apartat de llibres de no-ficció en català. I se’ns dubte, un dels èxits de lectura per aquest calorós estiu 2015. A hores d’ara ‘Sucs verds’ ja va per la quarta edició.

CARLA ZAPLANA AL ‘VOLS LLEGIR?’ DE RÀDIO NOVA I RÀDIO IGUALADA

Carla Zaplana ha estat entrevistada recentment per l’editor del ‘Vols llegir?’ de Ràdio Nova i Ràdio Igualada, Josep Maria Solé. L’autora de ‘Sucs verds’ resideix a Los Angeles (Estats Units), i l’entrevista ha estat realitzada a través de l’aplicació ‘Skype’. En aquest article teniu la possibilitat d’escoltar aquesta entrevista per avançat des d’aquest portal web i que posteriorment s’emetrà en l’espai radiofònic:

L’AUTORA
Carla Zaplana és nutricionista, dietista i coach de salut. Des de fa uns quants anys, aquesta empordanesa viu als Estats Units, on té una consulta privada; a més a més, dirigeix tallers d’alimentació, de salut i benestar per a particulars i empreses, i col·labora en premsa nacional i internacional. La Carla també fa programes grupals on-line a través d’un grup privat de Facebook, on ofereix la fórmula ideal per aconseguir canviar la nostra alimentació per una altra de més sana, neta i saludable. Aquest és el seu primer llibre. www.carlazaplana.com.

Font/enllaç: Editorial Cossetània Edicions
Article/post 1231 – Vols llegir? – volsllegir.cat – Ràdio Nova