VLLG? / EXPOSICIÓ LITERÀRIA

La sala L’Empremta de Gràfiques Vilanova a Igualada acollirà des del 4 i fins el 22 de novembre una exposició d’objectes, llibres i curiositats relacionades amb les novel·les del mític personatge de ficció Sherlock Holmes, creat per Sir Arthur Conan Doyle.

Sherlock 1L’exposició, que porta per títol “Sherlock Holmes i el cas de l’Empremta d’Igualada” és possible gràcies a un acord amb l’associació cultural Círculo Holmes, que des de fa més de vint anys agrupa als aficionats i col·leccionistes d’objectes relacionats amb Sherlock Holmes i que també es dedica a l’estudi i promoció de la literatura policíaca.

Així doncs, la totalitat dels objectes que es traslladaran fins a Igualada provenen de col·leccions privades dels responsables de l’entitat, que cedeixen el material desinteressadament amb l’únic objectiu de difondre el món sherlockià a la capital de l’Anoia.

A més de la mostra d’objectes que es podrà veure des de l’exterior de la Sala l’Empremta, situada al carrer de Santa Maria, també es realitzaran diverses activitats el dissabte 14 de novembre, com ara una xerrada sobre Holmes a càrrec d’un expert o bé el visionat de diversos episodis d’aventures de l’emblemàtic investigador.

Font/enllaç: Empremta Gràfiques Vilanova / Vilanovainformació.cat

Article/post 1269 – Vols llegir? – volsllegir.cat