VLLG? / CLUBS DE LECTURA

Us fem l’avançament de la celebració de dos propers clubs de lectura. El primer, previst pel 13 de novembre a Òdena amb la possibilitat de comentar i debatre entorn a la lectura del llibre de Jordi Coca, ‘La nit de les papallones’, i en segon lloc per la data de l’11 de desembre a la Biblioteca de Vilanova del camí, amb un dels clàssics del repertori literari de Mercè Rodoreda amb la seva novel.la titulada ‘Quanta, quanta guerra’.

A ÒDENA, EL 13 DE NOVEMBRE: Segona sessió d’aquest nou curs del Club de lectura d’Òdena se celebrarà el dia 13 de novembre a les 8 del vespre a l’Ajuntament. El moderador d’aquesta activitat serà  en Marc Guarro. El llibre que es tractarà aquesta ocasió serà  ‘La nit de les papallones’, de Jordi Coca. Recordem que aquest club de lectura està oberta a tothom i una de les maneres d’aconseguir el llibre és a través del servei del Bibliobús de la Diputació de Barcelona.

A VILANOVA DEL CAMÍ, 11 DE DESEMBRE: El Club de lectura de la biblioteca de Vilanova del camí organitza pel divendres dia 11 de desembre, nova sessió amb els usuaris d’aquest servei per tal de fer comentari i debatre sobre un dels clàssics del repertori literari de Mercè Rodoreda: ‘Quanta, quanta guerra’.

Aquest relat presenta a l’Adrià Guinart un noi de quinze anys que cansat de la seva inexperiència a la vida i de l’anhel de llibertat, decideix anar al front amb un amic de la infància juntament amb altres companys. Allí torna a fugir quan li ho proposen i li permet viure tot un seguit d’aventures amb tot un seguit de persones desconegudes per pobles i selves.

Si esteu decidits a participar en aquest club de lectura de la biblioteca vilanovina, només cal que us adreçeu al taulell de préstecs. Recordeu l’adreça de la biblioteca, carrer Mare de Déu de Núria 1, al Centre Cultural de Can Papasseit de Vilanova del Camí. El club de lectura serà moderat per la filòloga i dinamitzadora cultural Montserrat Farrés Bonany.

Font/enllaç: Ajuntament d’Òdena / Biblioteca de Vilanova del camí

Article/post 1270 – Vols llegir? – volsllegir.cat