VLLG? / ACTUALITAT – TALLER D’ESCRIPTURA

Des del petit municipi anoienc de Copons s’està fent un treball de recerca de fonts orals relacionat amb la vida de les dones de la vila que treballaven a la fàbrica. El projecte s’està impulsant des de l’Ajuntament de Copons en estreta col·laboració amb el grup CERCA i el suport de l’Institut Català de la Dona. Ara per donar un nou impuls al projecte, la iniciativa passa per fer també un taller literari a partir d’aquest recull oral sobre “Les dones de Copons i la fàbrica” a càrrec del lletraferit Ricard Closa, un veí de Copons compromès.

El taller literari es comença a impartir a partir d’aquest dijous, 12 de novembre, i se’n faran 5 sessions en cinc setmanes consecutives, de 7 a 9 del vespre a la sala polivalent de Copons. Ricard Closa reconeix que són pocs dies i molta feina a fer, per la qual cosa segurament també s’hauran de fer alguns deures a casa. Per a inscripcions cal adreçar-se a l’Ajuntament de Copons, telèfon de contacte 93 809 00 00.

Font/enllaç: Ajuntament de Copons / Vilanovainformacio.cat

Article/post 1279 – Vols llegir? – volsllegir.cat