VLLG? / ACTUALITAT

Aquest divendres 13 de novembre és celebra el Dia de les Llibreries. No cal dir que les llibreries són cabdals per la difusió de la cultura i l’enriquiment de la societat al crear, amb molta passió i dedicació, nous lectors i alimentar les ments inquietes que les visiten, a més no són ‘només’ negoci de venda de llibres, són centres culturals i socials, actius i compromesos.

Per aquesta jornada, es proposa l’obertura de bona part de les llibreries fins a les 22h., amb un descompte adicional d’un 5% en les vendes de llibres, a més de la organització d’activitats per celebrar aquest celebració.

LLEGIM? LLIBRERIA, 12è ANIVERSARI

Aquest Dia de les Llibreries, coincideix amb l’aniversari de la popular llibreria ubicada al centre d’Igualada, ‘Llegim? Llibreria’, que enguany celebra el seu 12è aniversari de l’obertura al públic del seu punt de venda, al carrer Capità Galí 4. La data concreta d’aquest aniversari va ser el passat 8 de novembre

Llegim? Llibreria’ és un espai especialitzat en literatura general, amb un extens assortiment de temes alternatius, potenciant el llibre en català i literatura d’autores. A més, destaca també la seva especialització en música, i en l’organització d’activitats culturals envers al llibre i la música, com per exemple les ja habituals presentacions literàries, i molt especialment la jornada dedicada a l’intercanvi de llibres i anualment organitza amb el nom de ‘Corraló dels llibres oblidats’.

Aprofitem aquest article/post en felicitar a les gestores de ‘Llegim LLibreria’ per aquest aniversari, i especialment a la llibretera Isabel Casas, que des de fa quatre temporades col.labora setmanalment en la versió radiofònica del ‘Vols llegir?’ a Ràdio Nova de Vilanova del camí, i a partir d’aquesta temporada també a la sintonia de Ràdio Igualada.

article/post 1280 – Vols llegir? – volsllegir.cat