VLLG? / ACTUALITAT-CONCURS LITERARI

La dissetena edició del Concurs de contes a la Ràdio està arribant a la seva fase final. El 20 de novembre s’acaba el termini per presentar les narracions, que recordem no poden superar les 5 pàgines escrites en Arial 12 o similar. La temàtica és lliure i es pot escriure en català o castellà però han de ser treballs inèdits, és a dir, que no hagin estat publicats en altres certàmens o concursos.

Ràdio Nova Vilanova del Camí fa 17 anys que organitza aquest concurs literari amb un doble objectiu: fomentar el gust per l’escriptura i la lectura i per altra, apropar la ciutadania al món de la ràdio i més concretament per donar a conèixer aquesta emissora local.

Amb aquest objectiu sempre s’ha treballat estretament amb les escoles vilanovines i s’han establert diferents categories per facilitar la participació. Aquest any, el concurs estableix tres grans categories: infantil, juvenil i adult però amb diferents nivells. A la categoria infantil  hi ha tres nivells: un per a primer i segon de primària, un altre per a tercer i quart de primària i un darrer per a l’alumnat de cinquè i sisè de primària. El guanyador de cada nivell rebrà un val de compra de Magatzems Angelina- El Faro, valorat en 50 €.

Pel que fa als joves, que sempre han estat tímids a l’hora d’escriure, també s’han establert dues categories: alumnat d’ESO per una banda i joves de 14 a 18 per l’altra. Els guanyadors rebran un val de 80 € per bescanviar a APP-IT Anoia.

La categoria d’adults està dotada amb un únic premi de 150 €.

Podeu consultar les bases del concurs a radionova.cat i participar enviant els vostres contes a Ràdio Nova, a la plaça dels Horts, 1 , 2n pis o per correu electrònic a contes@radionova.cat. Recordeu que el termini s’acaba el proper 20 de novembre.

Font/enllaç: vilanovainformacio.cat / Dept. de Comunicació – Ajunt. Vilanova del camí.

Article/post 1281 – Vols llegir? – volsllegir.cat