VLLG? / COMUNICACIÓ

Vuitena edició de la onzena temporada del programa de llibres de Ràdio Nova i Ràdio Igualada, que s’emet respectivament aquest dilluns 16 i divendres 20 de novembre. A l’emissora vilanovina a partir de les 20h. i a la sintonia igualadina a les 20:15h.

Pel que fa els continguts. Repàs als llibres més venuts en els darrers dies a les principals llibreries del país. Una bona referència alhora d’escollir les teves lectures particulars.

En l’apartat actualitat, destaca que els Planeta 2015, obra guanyadora i finalista, ja son a la venda a les llibreries. A més, també us informem que l’escriptor i traductor Josep Sampere ha estat el guanyador del concurs de relats curts de por ‘Uuh!’ convocat per la Biblioteca Central d’Igualada.

La nutricionista, diestista i coach de salut, Carla Zaplana, resident a Los Angeles als Estats Units, és entrevistada amb motiu de la publicació del seu llibre ‘Sucs verds’, que inclou un receptari de 30 varietats de sucs elaborats amb fruites i verdures. Un èxit editorials que des del passat estiu ocupa la primera posició del rànquing dels llibres de no-ficció en català. Publica Cossetània Edicions.

El ‘Vols llegir?’ recomana la lectura de tres propostes: ‘La maledicció dels Palmisano’ de Rafel Nadal (Columna), ‘Pont de cendra’ de Raül Romeva (Armsterdam Llibres) i el nou llibre de ‘La Marató’ de TV3, que enguany publica l’Associació d’editors Independents, ‘Llegir en català’, que inclou 14 relats de 14 autors d’èxit.

Finalment, Isabel Casas, col.laboradora de programa i llibretera, ens recomana la lectura de ‘Los besos en el pan’ d’Almudena Grandes, publicat per Tusquets Editors.

Recordeu que el ‘Vols llegir?’ es pot escoltar també el cap de setmana, redifusió el diumenge en dos horaris, a les 9 del matí a Ràdio Igualada (103.2 fm – radioigualada.cat) i a les 13 a Ràdio Nova (107.7 fm – radionova.cat)

Sempre hi ha temps per llegir i escoltar el ‘Vols llegir?’.