LA SETMANA AL VOLSLLEGIR.CAT CAT DEL 16 AL 20 DE NOVEMBRE

Us oferim un recull dels articles publicats al volsllegir.cat durant aquesta setmana del 16 al 20 de novembre. Una mena de segona oportunitat per retrobar novetats de llibres i actualitat. 

Dimarts dia 17 varem publicar dos articles, un amb l’anunci de l’escriptor David Lagencratz de la publicació de dos nous volums de la saga ‘Millennium’, creada per Stieg Larsson, i que garanteixen la seva continuïtat, seran els lliuraments 5è i 6è, prevista la seva publicació l’any 2017 i 2019 respectivament.

D’altra banda, el mateix dia també us vam fer saber que el dia 18 de novembre sortia a la venda la seqüela de ‘Victus’ d’Albert Sánchez Piñol, titulada ‘Vae Victus’ i publicada per l’editorial La Campana, tant en català com en castellà.

Dimecres dia 18, novetat editorial. Planeta Cómic publica coincidint amb l’estrena de la nova pel.lícula de l’agent britànic James Bond 007, ‘Spectre’, una molt completa enciclopèdia envers a Bond i tota la iconografia que l’envolta: pel.lícules, actors, històries, rodatges i molt més.

Finalment, en l’apartat d’actualitat, el dijous dia 19, el volsllegir.cat publica un article on fa la presentació de la nova línia editorial estrenada per ‘Llibres del delicte’, especialitzada en publicar novel.la negra d’autors catalans i en català. Sota el segell editorial ‘DeLite’, és presenta una nova col.lecció de llibres més literaris i que no es limiten únicament al gènere negre. S’estrena amb l’obra titulada ‘Camins sense retorn’ de l’escriptor barceloní i resident a Barcelona, Josep Masanés.

Afegirem que aquest escriptor serà entrevistat en el programa de llibres de Ràdio Nova i Ràdio Igualada, el ‘Vols llegir?’, en la seva edició 9 de la onzena temporada. Serà aquest dilluns dia 23 a les 20h. a Ràdio Nova, i també en l’emissió a Ràdio Igualada, el divendres dia 27, a partir de les 20:10h.