VLLG? / COMUNICACIÓ

La versió radiofónica del ‘Vols llegir?’, a Ràdio Nova i Ràdio Igualada presenta una edició especial amb un recull de novetats editorials especialmente adreçades per ser regalades o regalar-se a un mateix per aquestes properes festes nadalenques.

Aquest programa s’emetrà aquest dilluns 30 de noviembre a partir de les 20h. a Ràdio Nova, 107.7 fm (radionova.cat) i el divendres dia 4 de desembre a Ràdio Igualada, 103.2 fm (radioigualada.cat).

Els autors escollits per l’editor del programa, Josep Maria Solé, són: David Lagencrantz amb el best-seller ‘Millennium 4’; un autor local, l’igualadí Josep Sampere amb un llibre de gènere de terror, ‘Aquesta nit no parlis amb ningú!’, i una referencia al gènere negre amb ‘Noves dames del crim’, un llibre de relats escrit per 13 escriptores i coordinat per Anna Maria Villalonga.

Més novetats, més recomanacions amb el nou llibre de l’escriptora igualadina Teresa Roig, ‘La merceria’. també s’inclou ‘La maledicció dels Palmisano’ de Rafel Nadal i ‘Pont de cendra’ de Raül Romeva. I tres darreres propostes: ‘El Llibre de la Marató’ de TV3, editat enguany per l’Associació d’Editors Independents, ‘Llegir en català’; la continuación de l’èxit de ‘Victus’ d’Albert Sánchez Piñol, titulat ‘Vae Victus’ i finalment ‘James Bond Enciclopèdia’, per saber tot el que cal sobre el famós  agent britànic 007, amb motiu de l’estrena de la nova pel.lícula de la saga, titulada: ‘Spectre’.

Tancarà el programa la col.laboradora setmanal, la llibretera igualadina Isabel Casas, que des del punt de venda de la llibreria ‘Llegim?’, ens farà la seva recomanació de lectura.

Sempre hi ha temps per llegir i escoltar el ‘Vols llegir?’

PODCAST AMB AQUEST PROGRAMA

Ja està disponible el podcast amb aquesta edició 10 de la 11a temporada del ‘Vols llegir?’, amb els continguts que us hem explicat en aquest article. En el reproductor adjunt podeu escoltar-lo: