VLLG? / ACTUALITAT

Ara que s’apropen les festes de Nadal, la Biblioteca Central d’Igualada vol agrair la fidelitat dels seus usuaris amb el sorteig d’una panera literària familiar amb llibres i pel·lícules per a tots els de casa. Totes les persones que s’emportin documents en préstec de l’1 al 21 de desembre podran omplir la seva butlleta i dipositar-la en una urna al vestíbul, on estarà exposada la panera. El sorteig es farà el dimarts dia 22 a la tarda.

Les exposicions d’aquest desembre a la Biblioteca també estaran dedicades a les festes nadalenques, des de diverses perspectives. D’una banda, a la sala d’exposicions s’hi podran veure una mostra de felicitacions de Nadal del segle XX a la nostra ciutat, des de les tradicionals del sereno o l’escombriaire fins a les signades per artistes locals com Xavier Miquel, Pere Puig, Elisabet Vives o la família Balsells, entre altres.

D’altra banda al vestíbul s’hi podran llegir diversos textos literaris de novel·les que, en algun fragment descriuen les festes nadalenques, com La casa de les miniatures de Jessie Burton o Primavera, estiu, etc, de Marta Rojals. Tant l’una com l’altra es podran visitar fins passades les festes.

La música serà l’altra gran protagonista del mes a la Biblioteca, amb dos concerts. El divendres dia 11, el grup igualadí Dues princeses barbudes presentaran el seu nou disc, Sempre de vacances, ple de cançons pop per a tota la família interpretades amb instruments petits que no sonen fort. Una setmana més tard, un altre duet, l’AcordCello, format per Edmon Bosch al violoncel i Marc Jiménez a l’acordió oferiran un concert de Nadal.

I per als més petits de casa, el dissabte 12 tindran una Hora del conte en anglès amb jocs i manualitats, i el dia 30 de desembre a la tarda doble sessió de Barrufacinema amb Ninot de neu i Polar Express.

Font/enllaç: Biblioteca Central d’Igualada

Article/post 1293 – Vols llegir? – volsllegir.cat