VLLG? / COMUNICACIÓ

Aquest dilluns dia 7 de desembre l’emissió del ‘Vols llegir?’ a Ràdio Nova (107.7 fm, radionova.cat) no farà pont. Puntuals a la nostra cita setmanal a la sintonia vilanovina, a partir de les 20h., el programa ha preparat un conjunt de continguts per ser escoltats. Aquest mateix programa és podrà escoltar de nou el diumenge dia 13, a partir de la una del migdia.

Obrirà la graella del programa l’actualitat de la Biblioteca Central d’Igualada on s’explicarà en síntesi les activitats que el centre cultural oferirà aquest mes de desembre, bona part d’elles dedicades a les festes de Nadal.

L’entrevista estarà protagonitzada per Maria Dolors Sàrries i Jordi Fernando, socis fundadors de l’editorial Meteora, que aquest desembre celebra el seu 15è aniversari. També ens presentaran les novetats del seu catàleg per aquest proper any 2016 i de la participació de Meteora en el ‘Llibre de la Marató’ d’enguany, conjuntament editat per l’Associació d’Editorial Independents, ‘Llegir en català’, on hi pertany també l’Editorial Meteora.

En l’apartat de novetats editorials de la setmana, el ‘Vols llegir?’ us presentarà tres propostes: ‘Memòries d’un capellà que no creia en Déu’ de Jean Meslier (Viena Edicions), un conte de manualitats per als més menuts titulat ‘El Tió. Aprèn a cuidar-lo’ dels autors igualadins Ton Lloret i Martí Garrancho (Cossetània) i el nou llibre narratiu de Care Santos, ‘Diamant blau’ (Columna).

Finalment, Isabel Casas, llibretera igualadina i col.laboradora del programa ha preparat un llistat de 10 novetats editorials especialment adreçades per regalar aquestes festes de Nadal.

Recordar que aquesta mateixa edició del ‘Vols llegir?’, es podrà escoltar aquest proper divendres dia 11 de desembre a Ràdio Igualada (103.2 fm – radioigualada.cat), a partir de les 20:10h. del vespre, i repetició el diumenge 13 a partir de les 9 del matí.

Sempre hi ha temps per llegir i escoltar el ‘Vols llegir?’.

DISPONIBLE EL PODCAST D’AQUEST PROGRAMA

En aquest mateix article teniu  la possibilitat d’escoltar el podcast d’aquesta edició 11 de la onzena temporada del ‘Vols llegir?’: