VLLG? / ACTUALITAT

Els propers 22 i 23 de gener del 2016 se celebrarà la quarta edició del festival Tiana Negra, que enguany amplia espais, dates, territori i activitats.

El primer homenatge al col·lectiu literari Ofèlia Dracs, a càrrec d’Àlex Martín; l’entrega del tercer premi de novel·la negra Agustí Vehí, que enguany ha duplicat el nombre de participants; un taller literari de novel·la negra amb alumnes de l’institut de Tiana; una ruta literària per la “Barcelona negra”, i la visita de l’escriptor francès François Thomazeau, com a cloenda del festival, són alguns dels actes més destacats de la propera edició.

A més, aquest any el festival habilitarà un autocar llançadora de Barcelona a Tiana per facilitar el transport als interessats. Un munt de novetats i activitats que demostren la voluntat de créixer d’un festival que ja s’ha convertit en una referència dins del món de la novel·la negra del nostre país.

Disponible ja a través del bloc del Festival de Tiana Negra el programa d’activitats, clicant aquí mateix i podeu accedir-hi per a ser consultat.

SEBASTIÀ BENNASAR ENTREVISTAT AL ‘VOLS LLEGIR?

El director del Tiana Negra, l’escriptor, periodista, traductor i crític literari Sebastià Bennasar ha estat entrevistat en el programa d’actualitat literària, el ‘Vols llegir?’, a Ràdio Nova i Ràdio Igualada. En aquest mateix article teniu la possibilitat d’escoltar-ho:

Font/enllaç: Tiana Negra, Festiva de Novel.la Negra Catalana (Premsa)

Article/post 1299 – Vols llegir? – volsllegir.cat