Ràdio Nova lliurarà els premis del XVIIè Concurs de Contes a la Ràdio aquest proper divendres 8 de gener al Centre Cultural Can Papasseit de Vilanova del Camí.

VLLG? / ACTUALITAT-CONCURS

Entre aquest dilluns dia 4 i aquest dimarts dia 5 de gener, el jurat està deliberant per decidir el veredicte, després de valorar totes les obres.

El Jurat és el mateix que en la darrera edició i compta amb col·laboradors de Ràdio Nova, com Eva Fernández, Josep Maria Solé i Ricard Closa; Dani Casanellas, en representació de la biblioteca de Vilanova del Camí i Mireia Rubio, en representació de Ràdio Nova.

Divendres, a partir de dos quarts de 6 de la tarda, els responsables de Ràdio Nova conviden a tots els participants a assistir a l’acte de lliurament de premis, on s’anunciaran els guanyadors del certamen. Aquest any ha comptat amb la participació de 42 contes en les diferents categories.

L’entrega de premis acabarà amb un berenar  gentilesa de Cal Rubio i Repher.

Com en les darreres edicions, els tres premis de la categoria infantil seran vals de compra de Magatzems Angelina- El Faro, valorats en 50 €. Pel que fa als joves, els guanyadors rebran un val de 80 € per bescanviar a APP-IT Anoia. I en la categoria d’adults s’ha tornat a establir un únic premi de 150 €.

Font/enllaç: vilanovainformacio.cat (Serveis Informatius Ràdio Nova)

Article/post 1304 – Vols llegir? – volsllegir.cat