Un 78,6% de la nostra audiència tenen o han tingut la intenció de regalar algun llibre durant aquestes festes, en resposta a l’enquesta proposada per volsllegir.cat.

VLLG? / PARTICIPACIÓ

El passat 22 de desembre aquest portal va proposar als nostres lectors a través d’aquest mateix espai i també des de les xarxes socials, participar en una simple enquesta per tal de saber si durant aquestes festes tenien intenció de regalar algun llibre.

D’entre les quatre respostes incloses en l’enquesta: ‘si, no, no ho sé i un altre’, el resultat final dona un contundent 78,6% afirmant que si han inclòs algun llibre entre els regals per aquestes festes nadalenques. D’altra banda destaca un 14,3% que no ho tenien clar i un percentatge menor que ‘un altre’ (suposem que el llibre no està inclòs), i cap resposta negativa.

Cal tenir en compte que no es tracta de fer cap estudi tècnic, simplement aquesta enquesta ha estat una curiositat aproximativa sobre la intenció de regal ‘literari’ dels nostres lectors, als que agraïm aquesta participació que ha estat força activa.

article/post 1306 – Vols llegir? – volsllegir.cat