El Jurat del XVIIè Concurs de Contes a la Ràdio reunits aquest passat dia 5 de gener i després de compartir opinions sobre la lectura dels 42 contes presentats, han acordat els guanyadors del certamen.

VLLG? / ACTUALITAT

Ha estat una deliberació força tranquil·la i unànime, especialment en algunes categories, com ara la d’adults, on el Jurat ha coincidit a destacar la qualitat del conte premiat. La categoria juvenil ha donat una mica més de feina i també ha estat un pèl més llarga la deliberació en la categoria de 3r i 4t de primària davant el nivell similar de les narracions finalistes. Aquest any el Concurs de Contes a la Ràdio ha comptat amb la participació de 42 contes en les diferents categories.

El Jurat és el mateix que en la darrera edició i compta amb col·laboradors de Ràdio Nova, com Eva Fernández, Josep Maria Solé i Ricard Closa; Dani Casanellas, en representació de la biblioteca de Vilanova del Camí i Mireia Rubio, en representació de Ràdio Nova.

Els participants hauran d’esperar, fins divendres 8 gener, per conèixer el nom dels guanyadors. L’acte de lliurament de premis començarà a dos quarts de 6 de la tarda al Centre Cultural de Can Papasseit de Vilanova del Camí, amb una sessió de contes a càrrec de Sílvia Jiménez. Tot seguit s’oferirà un berenar per gentilesa de Cal Rubio i Repher.

Font/enllaç: vilanovainformacio.cat (Serveis Informatius de Ràdio Nova)

Article/post 1307 – Vols llegir? – volsllegir.cat