Després del període de les festes nadalenques, es reprèn de nou les emissions del programa de llibres que s’emet conjuntament a Ràdio Nova i Ràdio Igualada

VLLG? /  COMUNICACIÓ

Aquest dilluns dia 11 de gener, Ràdio Nova de Vilanova del Camí (107.7 fm – radionova.cat) emetrà a partir de les 20h. el primer programa del ‘Vols llegir?’ per aquest nou any 2016, serà l’edició 12 de la onzena temporada.

L’actualitat del món editorial serà el tema central d’aquesta edició. Obre l’espai un ‘minut cero’ presentant els resultats de l’enquesta que durant les dates nadalenques va proposar als lectors del volsllegir.cat i també als seguidors de les respectives xarxes socials, on havien de respondre envers a saber si tenien o no la intenció de regalar algun llibre durant les festes de Nadal i Reis.

Més continguts amb els primers premis literaris del 2016, amb el lliurament del Premi Josep Pla al periodista Lluís Foix i el premi Nadal a l’escriptor Víctor del Árbol. S’informa també sobre el veredicte del 17è Concurs de Contes a la Ràdio, convocat per l’emissora vilanovina, Ràdio Nova. Es faciliten dades que confirmen que el llibre de paper recupera posicions davant de l’aturada del llibre digital. D’altra banda, també s’informa que Barcelona ha estat anomenada ciutat literària per la Unesco i de la nova cita amb la novel.la negra catalana amb la celebració entre els dies 22 i 24 de gener del festival Tiana Negra.

En clau local, la biblioteca de Vilanova del Camí estrena el 2016 amb un nou club de lectura, el primer del nou any, que tindrà lloc el divendres dia 22 de gener.

Finalment, el programa tanca edició amb un repàs als llibres més venuts en l’actualitat i que formaran part també d’aquest 2016.

Recordem que aquest programa s’emetrà també per la sintonia de Ràdio Igualada (103.2 fm – radioigualada.cat), el divendres dia 15, a partir de les 20:10h. del vespre. A més, la redifusió del mateix el cap de setmana, en concret diumenge dia 17 a les 9 del matí a Ràdio Igualada i a la una del migdia a Ràdio Nova.

Sempre hi ha temps per llegir i escoltar el ‘Vols llegir?’.

Article/post 1310 – Vols llegir? – volsllegir.cat