Literal Barcelona 2016, fira d’idees & llibres radicals, celebrarà enguany la seva segona edició. La fira és celebrarà al barri de Sant Andreu de Barcelona dins del complex fabril de la Fabra i Coats. Serà els dies 13, 14 i 15 de maig, el divendres 13 inauguració i els dies 14 i 15 la fira, les activitats i les exposicions.

VLLG? / ACTUALITAT

Literal Barcelona és una fira de llibres i idees on s’ajunten editorials, llibreries, autores i autors, lectores i lectors per compartir, discutir i sommiar, sobre el món en què vivim i com transformar-lo. Des de la cultura i el pensament els seus organitzadors volen  gaudir de la millor literatura crítica compartint-la amb qui la crea.
A diferència de l’edició anterior aquest any la fira parteix amb diversos avantatges: suport del Districte de Sant Andreu en infraestructura, permisos i en comunicació per la ciutat, per tant disposaran d’un espai més confortable per les editorials, les activitats estaran a tocar de les parades i es farà al carrer amb la visualització i atracció que comporta. En segon lloc comptaran amb el suport del Servei de Biblioteques de Catalunya que s’ha compromès a una compra de llibres significativa amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i l’impuls de Barcelona com a Ciutat de la literatura per la UNESCO.
Per últim, i no menys destacable, tindran el suport comunicatiu i la col·laboració del festival Kosmopolis i del CCCB. Aquests col·laboraran amb la comunicació de la fira així com en fer possible la participació a la fira de la Premi Nobel de Literatura Svetlana Aleksiévitx.
Font/enllaç: Literal Barcelona, fira d’idees & llibres radicals
Article/post 1311 – Vols llegir? – volsllegir.cat