L’alcoià Silvestre Vilaplana (1969), és el nou guanyador del III Premi Agustí Vehí, vila de Tiana, de novel·la negra.

VLLG? / ACTUALITAT

L’obra Els ossos soterrats ha guanyat per unanimitat del jurat format per Àlex Martín, LLuís Bosch, Anna Maria Villalonga i Sebastià Bennasar i s’ha imposat sobre les altres 28 novel·les presentades a concurs. El lliurament del premi es farà el proper 22 de gener en el marc de la jornada inaugural del festival Tiana Negra. Vilaplana assistirà a l’acte.

EL FESTIVAL

Tiana Negra, el Festival de Novel.la Negra catalana tindrà lloc els propers 22 i 23 de gener del 2016 ampliant espais, dates, territori i activitats.

El primer homenatge al col·lectiu literari Ofèlia Dracs, a càrrec d’Àlex Martín; un taller literari de novel·la negra amb alumnes de l’institut de Tiana; una ruta literària per la “Barcelona negra”, i la visita de l’escriptor francès François Thomazeau, com a cloenda del festival, són alguns dels altres actes més destacats de la propera edició. A més, aquest any el festival habilitarà un autocar llançadora de Barcelona a Tiana per facilitar el transport als interessats.

Un munt de novetats i activitats que demostren la voluntat de créixer d’un festival que ja s’ha convertit en una referència dins del món de la novel·la negra del nostre país.

Font/enllaç: Tiana Negra, Festival de Novel.la Negra Catalana (premsa)

Article/post 1314 – Vols llegir? – volsllegir.cat