La biòloga especialista en nutrició familiar Gemma Ros i Payró (Sant Feliu de Guíxols, 1975) presenta el dissabte 23 de gener a les 11:30 hores a la Biblioteca Central d’Igualada el llibre Ensenya’m a menjar bé, sobre com adquirir uns hàbits d’alimentació saludables entre els més petits.

VLLG? / PRESENTACIÓ LITERÀRIA

El teu fill té problemes de sobrepès? O, en canvi, és dels que no vol tastar pràcticament res? Et costa que mengi fruita i verdura? Et fa patir que això li pugui provocar problemes de salut? Vols saber què pots fer per aconseguir que el teu fill tingui uns bons hàbits alimentaris?

El punt clau per aconseguir que el teu fill adquireixi uns hàbits saludables és implicar-lo en tot el procés alimentari, des d’assolir coneixements bàsics de nutrició fins a saber elaborar el menú setmanal, fer la llista de la compra, anar al mercat, cuinar i, finalment, gaudir d’un bon àpat en família. Per això en aquest llibre hi trobaràs idees, exemples, receptes i exercicis que podràs aplicar al teu dia a dia i et donarà les pautes necessàries per tal que puguis ajudar el teu fill a menjar de manera saludable i equilibrada.

Gemma Ros i Payró és llicenciada en Biologia per la Universitat de Girona i màster en Nutrició i Salut per la Universitat Oberta de Catalunya. Actualment, compagina la seva feina a la Universitat de Girona amb la seva consulta a Girona i al Port de la Selva, on ajuda mares i pares de nens que tenen sobrepès a aconseguir que els seus fills d’aqui.

Font/enllaç: Biblioteca Central d’Igualada

Article/post 1315 – Vols llegir? – volsllegir.cat