Després de l’èxit de vendes de ‘Sucs verds’, la nutricionista Carla Zaplana torna a demostrar que és una precursora d’una alimentació neta i sana, i que ajudarà el lector a sentir-se bell per dins i per fora. Aquest nou receptari que ofereix amb el títol ‘Superfoods’ són, generalment, lliures de productes d’origen animal i de gluten.

VLLG? / ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -363-

Amb aquesta novetat editorial editada en català per Cossetània Edicions, ens endinsarem dins de l’univers dels superfoods a través de la descripció de quaranta aliments i setanta receptes delicioses i molt fàcils de cuinar.

Sabies que el cacau, l’alvocat, les llavors de lli, la magrana, la mel o el gingebre són superfoods? Sabies que la majoria dels superfoods aporten una gran concentració de vitamines, minerals, antioxidants, àcids grassos essencials, fibra… i poques calories? Els superfoods són, sens dubte, l’aliment del futur. Són excepcionalment beneficiosos per a la salut, ja que incrementen els nostres nivells d’energia, reequilibren l’organisme, ajuden a depurar el cos, milloren la salut física i allarguen l’esperança de vida.

L’AUTORA

Carla Zaplana és nutricionista, dietista i coach de salut. Des de fa uns quants anys, aquesta empordanesa viu als Estats Units, on té una consulta privada; a més a més, dirigeix tallers d’alimentació, de salut i benestar per a particulars i empreses, i col·labora en premsa nacional i internacional.

La Carla també fa programes grupals on-line a través d’un grup privat de Facebook, on ofereix la fórmula ideal per aconseguir canviar la nostra alimentació per una altra de més sana, neta i saludable.

És autora del supervendes ‘Sucs verds. Font de bellesa, salut i benestar’ (2015) editat per Cossetània, que des de l’estiu del 2015 que va ser publicat ha estat destacat com a líder de vendes en l’apartat de llibres de no-ficció en català.

CARLA ZAPLANA PRESENTA ‘SUCS VERDS’ A PIERA

El  dijous dia 4 de febrer  Carla Zaplana va presentar a la Biblioteca de Piera el seu llibre èxit de vendes ‘Sucs verds’, incloent també la presentació de la seva novetat editorial amb ‘Superfoods’, La presentació de l’acte anirà a càrrec de Marta Mató, nutricionista i oligoterapeuta local.

Aquesta presentació estava inclosa dins d’un conjunt d’un total de 7 conferències entorn a diferents disciplines i impartides per professionals experts que aproparan les seves experiències al públic.

CARLA ZAPLANA AL ‘VOLS LLEGIR?’ DE RÀDIO NOVA I RÀDIO IGUALADA

Carla Zaplana va ser entrevista al programa d’actualitat literària ‘Vols llegir? de Ràdio Nova i Ràdio Igualada, aquesta temporada. En concret, en l’edició 8 emesa el passat novembre del 2015. En aquest mateix article podeu escoltar el podcast amb l’entrevista realitzada per l’editor del programa Josep Maria Solé, via Skype en connexió amb Carla Zaplana resident a la ciutat de Los Angeles als Estats Units.

Font/enllaç: Cossetània Edicions

Article/post 1320 – Vols llegir? – volsllegir.cat