Valoració final amb caràcter molt positiu per la quarta edició del Tiana Negra, festival de novel.la negra catalana, l’inici d’un altre festival sobre el mateix gènere, el BCNegra, els llibres més prestats durant el 2015 a la Biblioteca Central d’Igualada, novetats llibres de Carla Zaplana i Esperança Camps, i finalment, l’anunci del nou premi Ramon Llull de Novel.la pel periodista i escriptor Víctor Amela, han estat els temes d’aquesta setmana al volsllegir.cat, i que en aquest mateix article els teniu relacionats.

VLLG? / SETMANA A LA VISTA: DEL 25 AL 31 DE GENER 2016

Dilluns 25: Tiana Negra tanca la 4a edició com un dels certamens literaris de referència de l’any

Dimecres 27: Nova trobada del millor de la novel.la negra amb el BCNegra 2016

Dissabte 30: ‘Victus’, ‘Dime quien soy’ i ‘L’estiu que comença’, els llibres més prestats al 2015 a la Biblioteca Central d’Igualada / Carla Zaplana ens convida a posar en pràctica un receptari de cuina saludable amb ‘Superfoods’ / Trama negra amb ‘L’illa sense temps’ d’Esperança Camps / Víctor Amela guanya el 36è Premi Ramon Llull amb ‘La filla del capità Groc’.

Article/post 1323 – Vols llegir? – volsllegir.cat