Pottermore, el portal digital dedicat a l’univers del jove mag Harry Potter ha fet l’anunci de la publicació de la continuació de la saga amb un vuitè llibre.

VLLG? / ACTUALITAT

Feia temps que s’especulava sobre aquesta possibilitat i finalment el portal Pottermore ha anunciat que aquest estiu del 2016 es publicarà el llibre que suposa la continuació de la saga, titulat originalment ‘Harry Potter and the Cursed Child Parts I & II’. L’acció és desenvoluparà nou anys després del setè i fins ara últim llibre de la sèrie.

La publicació del vuitè llibre, de moment en anglès,  coincidirà amb l’estrena aquest estiu a Londres d’una obra teatral dedicada a Harry Potter. De fet, el llibre neix a partir del guió de l’obra de teatre escrit per Jack Thorne basat en una idea de J.K. Rowling, Thorne i John Tiffany. L’obra de teatre i també el nou llibre ens mostra a un Harry Potter 19 anys després dels fets explicats a ‘Harry Potter i les relíquies de la mort’.

Font/enllaç: Pottermore (web oficial)

Article/post 1330 – Vols llegir? – volsllegir.cat