Harry Potter, Maria Antònia Oliver, Josep Sampere, Bruce Springsteen, Pep Puig, Lluís Foix, Empar Moliner, Donna Leon, Esperança Camps i Carla Zaplana. Personatges i escriptors que protagonitzaran la nova edició del ‘Vols llegir?’, aquesta setmana a Ràdio Nova i Ràdio Igualada

VLLG? / COMUNICACIÓ

Dilluns 15 de febrer, a les 20h a Ràdio Nova (107.7 fm – radionovacat), i divendres dia 19, a les 20:10h a través de la sintonia de Ràdio Igualada, el ‘Vols llegir?’ emetrà la seva 16ena edició de la temporada 11 amb aquests continguts:

Aquest estiu del 2016 es prevista la publicació del 8è llibre de Harry Potter. Maria Antònia Oliver,  nou Premi d’Honor de les lletres catalanes. Un llibre de l’escriptor i traductor igualadi, Josep Sampere, entre els millors del món pels lectors juvenils. Les memòries de Bruce Springsteen seran publicades aquest proper mes de setembre.

Presentem novetats literàries amb premi dels escriptors: Pep Puig, Lluís Foix, Empar Moliner i Donna Leon.

I la recomanació setmanal de la llibretera igualadina Isabel Casas (Llegim? Llibreria), i col.laboradora del ‘Vols llegir?’, que ens parlarà i recomanarà la lectura del llibre guardonat amb el Premi Josep Pla 2016, del periodista i escriptor Lluís Foix, ‘Aquella porta giratòria’ (Destino, 2016).

Recordeu que el programa també s’emet en redifusió els caps de setmana. El diumenge, de 9 a 10 del matí a Ràdio Igualada, i de 13 a 14h a Ràdio Nova.

Sempre hi ha temps per llegir i escoltar el ‘Vols llegir?’.