‘Tornarà a llegir, tornaràs a gaudir’, aquest és lema del nou segell editorial que amb la denominació ‘Capital books’ té la voluntat d’oferir als lectors catalans lectures populars i de qualitat. 

VLLG? / ACTUALITAT

Capital Books, el nou segell editorial, és una iniciativa de Grup N9U Editorial, un conglomerat constituït per la fusió entre Angle Editorial i Cossetània i que actualment és una de les grans empreses editorials en català. El grup manté les antigues col·leccions d’Angle i Cossetània, amb les seves pròpies dinàmiques. Així, continuen a tot ritme les col·leccions de muntanya i de cuina de Cossetània, i les línies d’assaig, d’humor i de novel·la d’Angle.

Però el N9U Grup Editorial intenta omplir espais del mercat editorial que les companyies fundadores no cobrien. Capital Books, els llibres de la capital, en aquesta línia, pretenen abordar el mercat del best-seller, tot aprofitant unes obres que alguns dels autors d’Angle els havien presentat.

L’objectiu de Capital Books és oferir sis volums cada any, i ha iniciat la seva trajectòria amb una primera tongada de tres volums.

Infidels a la Pàtria, de Jordi Panyella, és una comèdia d’embolics, amb ressons de l’humorista anglès Tom Sharpe, que novel·la un tòrrid afer entre un president de la Generalitat independentista i la cap de l’oposició, una fervent espanyolista. Un intent de presentar el procés d’una forma desdramatitzada i divertida.

El Zohar de Barcelona, de Francesc Xavier Hernández Cardona, és una novel·la de misteri, en la línia de El Codi Da Vinci, però amb rerefons local: nazis i republicans catalans tracten de trobar el Zohar, un dels principals llibres de la Càbala, a la Barcelona de la guerra civil.

El camí de la pesta, de Daniel Closa, se centra en una epidèmia de pesta que afectaria la nostra societat i que obligaria als científics a investigar en el passat per trobar solucions a la nostra realitat. Un llibre de plena actualitat en plena epidèmia del zika.

Font/enllaç: Angle Editorial / Comunicació

Article/post 1334 – Vols llegir? – volsllegir.cat