L’escriptor capelladí Joan Pinyol ha avançat a través de les xarxes socials, en aquest cas concret al seu mur de Facebook, la portada i títol del seu nou llibre, el divuitè: ‘El mar de les ombres’ (Onada Edicions, 2016). Pinyol manté per ara la incògnita sobre l’argument d’aquesta nova novel.la i la data de la seva publicació.

VLLG? / ACTUALITAT

Joan Pinyol i Colom (Capellades, l’Anoia, 1966), és un escriptor català llicenciat en filologia catalana. Ha guanyat diversos premis literaris, el darrer dels quals l’any 2007, el Premi Joaquim Ruyra de narració dels Recull de Blanes amb Pilota de set. Col·labora en diversos mitjans de comunicació com Anoia Diari, La Veu de l’Anoia, ‘Quadern de les idees, les arts i les lletres, El 3 de vuit.

Forma part del col·lectiu Narradors Centrals, integrat per diversos escriptors del Bages, Berguedà, Anoia, Solsonès i Osona.

Imatge: Joan Pinyol – Facebook

Article/post 1339 – Vols llegir? – volsllegir.cat