La dissetena edició de la onzena temporada del ‘Vols llegir?’ a Ràdio Nova i Ràdio Igualada té com a convidada especial l’escriptora Margarida Aritzeta. El motiu, la publicació del seu nou llibre ‘Els fils de l’aranya’ (Llibres del Delicte, 2016), amb un nou cas pel seu personatge central, la inspectora dels Mossos al Camp de Tarragona, Mina Fuster.

VLLG? / ACTUALITAT

Aquesta edició de l’espai radiofònic d’actualitat literària s’obrirà amb un obituari en record a les figures literàries de l’escriptor i filòsof italià Umberto Eco i l’escriptora nord-americana Harper Lee, recentment traspassats.

Entrevista a Margarida Aritzeta, autora de la novetat editorial ‘Els fils de l’aranya’, el segon lliurament que protagonitza el personatge de Mina Fuster, inspectora dels Mossos d’Esquadra al Camp  de Tarragona. Fuster va ser el personatge central de la novel.la ‘L’amant xinés’, publicada ara fa un any. Ambdues novel.les són publicades pel segell editorial de ‘Llibres del Delicte’, especialitzada en publicar novel.la negra d’autors catalans.

D’altra banda, la llibretera igualadina Isabel Casas i col.laboradora habitual del ‘Vols llegir?’, ens recomanarà la lectura de ‘Carol’, obra original de Patricia Highsmith, i que recentment s’ha traspassat al cinema amb la versió protagonitzada per les actrius Cate Blanchett i Rooney Mara. El llibre que s’ha publicat en català ara fa un mes és editat per l’Avenç.

I finalment dos apunts d’actualitat. Neix ‘Capital books’, un nou segell editorial en català i avançament del títol i portada a través de les xarxes socials del nou llibre de l’escriptor capelladí, Joan Pinyol. Aquest divuitè llibre de la seva trajectòria com a escriptor és titula ‘El mar de les ombres’ i serà publicat ben aviat per Onada Edicions.

Recordeu que el programa s’emetrà de nou el diumenge dia 28 a Ràdio Igualada, a partir de les nou del matí.

VERSIÓ PODCAST

Ja està disponible a la xarxa el podcast d’aquesta edició 17ena del ‘Vols llegir?’ de la 11ena temporada, per ser escoltat en qualsevol moment, com ara mateix des d’aquest article:

Sempre hi ha temps per llegir i escoltar el ‘Vols llegir?’.