La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona convoca a tots els usuaris del servei de Bibliobús i que siguin aficionats a la bona cuina, fer  arribar una recepta culinària perquè formi part del calendari dels bibliobusos del 2017.

VLLG? / ACTUALITAT

Fins al 31 de març, els usuaris de qualsevol bibliobús poden fer arribar una recepta culinària perquè formi part del calendari dels bibliobusos del 2017. L’enviament  es pot fer arribar al correu gsb.comunicacio@diba.cat o portar-la directament al bibliobús.

De totes les receptes rebudes, se’n triaran 12 per il·lustrar el calendari i la resta s’inclouran al Prestatge virtual de cuina i vins per construir un receptari de gastronomia local. Es valoraran especialment les receptes que representin plats locals i donin valor als productes de la terra. Trobareu més informació en aquest enllaç.

Font/enllaç: Xarxa de Biblioteques Municipals – Diputació de Barcelona

Article/post 1344 – Vols llegir? – volsllegir.cat