Narrativa curta i de ficció, biografia periodística i auto-ajuda personal són els gèneres que ocupen les primeres posicions del rànquing dels llibres més venuts amb quatre autors d’èxit: Empar Moliner, Lluís Foix, Júlia Navarro i Maire Kondo

VLLG? / RÀNQUING DE VENDES

En la ficció en català domina des de fa només dues setmanes el nou llibre de la periodista i escriptora Empar Moliner, ‘Tot això ho faig perquè tinc molta por’, un conjunt de retrats, amb humor i tendresa, de neurosis quotidianes. Pel que fa la no ficció en català, el retrat de tota una època del periodisme a través de ‘La Vanguardia’ i de la seva gent, amb la narració biogràfica d’en Llúis Foix, que durant una bona colla d’anys va estar vinculat al diari com a periodista i director. ‘Aquella porta giratòria’ (Destino, 2016) ocupa la primera posició d’aquesta categoria. Llibre guardonat amb el premi Josep Pla.

En el llistat de ficció en castellà, Júlia Navarro ocupa en primer lloc de vendes amb ‘Historia de un canalla’ (Plaza & Janés, 2015), amb el relat protagonitzat per Thomas Spencer que narra per quins tèrbols camins ha triomfat com a publicista. I atenció a la no ficció en castellà, voleu posar ordre a la vostra pròpia llar, doncs només cal fer lectura i seguir els consells de Marie Kondo amb el llibre ‘La magia del orden’ (Aguilar, 2015), des de fa tretze setmanes en llista del més venuts, i ara és el número 1 de vendes.

Aquestes dades s’han extret del suplement ‘Cultura/s’ publicat per La Vanguardia, corresponent a l’edició del dissabte 5 de març.

Article/post 1345 – Vols llegir? – volsllegir.cat