Ha sortit a la llum un llibre infantil que ha posat el punt de mira en l’hemiparèsia, una paràlisi parcial que castiga la part dreta o esquerra de les dues extremitats i que en dificulta el moviment, a partir de la història personal i real d’un noi que pateix aquesta malformació des del naixement.

VLLG? / ACTUALITAT

Un llibre pensat i escrit amb la voluntat de donar a conèixer entre els més petits i d’una manera planera i didàctica l’existència d’aquesta realitat que afecta milers de persones al nostre entorn. Així, el llibre posa de manifest algunes de les dificultats que es troba la gent com en Pol, que ha d’afrontar el dia a dia amb algun desavantatge i limitació. El protagonista explica, per exemple, com se les empesca per cordar-se les sabates o fer fotografies malgrat tenir paralitzada tota la part dreta del seu cos.

CONTE -MIG ADORMITS-UN PROJECTE ARTESANAL AMB SEGELL ANOIENC

El conte du per títol “Mig adormits”, i es tracta d’un producte cent per cent fet a casa. La història del protagonista està basada en el cas real de l’igualadí Pol Makuri Redolad Garcia, que s’ha encarregat també del disseny; de les il·lustracions se n’ha ocupat l’Elisabet Serra; mentre que el text ha anat a càrrec d’Oriol Solà i Prat. A més, la impressió es fa a Codorniu Arts Gràfiques S.L. El projecte compta amb el suport de Tuga, Grup Carles i de la Fundació María Agustí d’hemiparèsia infantil.

Font/enllaç: infoanoia.cat

Article/post 1346 – Vols llegir? – volsllegir.cat