Divendres 11 de març, a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí, va tenir lloc la presentació del llibre ‘Un salt al blau’ de l’autor anoienc, Josep Maria Solà. La presentació va anar a càrrec de: Mercè Badal, professora. Acte organitzat per la Llibreria Aqualata amb la col.laboració de l’Ateneu Igualadí. El llibre és publicat per l’editorial ‘Edicions de l’Albí’, dins de la col.lecció ‘Narrativa’, i disposa d’un total de 64 pàgines. 

VLLG? / PRESENTACIÓ LITERÀRIA

Una carta, una conferència i un naufragi en una ciutat septentrional (tres moments d’una única història que configura un jo narratiu en construcció) serveixen al narrador per capbussar-se en el seu passat i en els seus orígens més remots a fi de realitzar un viatge vertical —potser perquè el destí del viatge mai no és un lloc sinó una nova manera de veure les coses.

Alhora pretén de ser un homenatge als mestres (entenent mestre com aquell que ens allibera, tornant-nos a la realitat de nosaltres mateixos i de les coses) que ens han precedit i han gosat assenyalar-nos el camí.

L’AUTOR

Josep Maria Solà és escriptor i activista cultural. Professor de llengua i literatura catalanes a l’INS Alexandre de Riquer de Calaf (Anoia). Llicenciat en Filologia Catalana (UB, 1984), obté el Diploma d’Estudis Avançats en Humanitats a la UPF (1999). Ha publicat la novel·la ‘Llibre de les quatre metamorfosis’ (Columna, 1997: 1r premi Pere Calders de Literatura Catalana); l’assaig ‘El somni de Grècia’ (Edicions de L’Albí, 2006); i el recull ‘Històries de Calaf’ (L’Albí, 2008).

Josep Maria Solà pertany al col·lectiu Narradors Centrals, a més és fundador i membre del consell de redacció de la Revista d’Igualada, on col·labora habitualment.

Font/enllaç: Edicions de l’Albí / infoanoia.cat

Article/post 1347 – Vols llegir? – volsllegir.cat