L’edició 19 de la onzena temporada del programa d’actualitat literària ‘Vols llegir?’, que s’emetrà la propera setmana en els diversos horaris d’emissió a través de Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada, hi seran entrevistats, el periodista Lluís Foix amb motiu de la publicació del seu llibre ‘Aquella porta giratòria’ (Destino, 2016), un recorregut pels records i les vivències del periodista a La Vanguardia durant els anys que va ser-ne redactor, corresponsal i director, i l’escriptora debutant Sílvia Jané Argenté, que ens presenta la seva primera novel.la titulada ‘Les esquerdes del silenci’ (Círculo rojo, 2014).

A més, el programa proposarà la lectura de ‘El nazi de Siurana’ de  Toni Orensanz (Ara llibres, 2016), on destapa la llegenda del ‘belga’ de Siurana, i altres novetats editorials d’autors anoiencs, com el nou llibre de l’escriptor capelladí Joan Pinyol, amb la novel.la titulada ‘El mar de les ombres’ (Onada Edicions, 2016).