Divendres 1 d’abril  a la Biblioteca Central d’Igualada, va tenir lloc la presentació del conte titulat ‘Mig adormits’ , un llibre infantil que ha posat el punt de mira en l’hemiparèsia, una paràlisi parcial que castiga la part dreta o esquerra de les dues extremitats i que en dificulta el moviment, a partir de la història personal i real d’un noi que pateix aquesta malformació des del naixement.

VLLG? / PRESENTACIÓ LITERÀRIA

L’escriptor Oriol Solà és l’autor d’aquest conte infantil que parla de l’hemiparèsia, una condició neurològica que afecta la meitat del cos. La història està basada en el cas real de l’igualadí Pol Makuri Redolad Garcia, que ha tingut cura del disseny del llibre. Les il·lustracions són obra de la també igualadina Elisabet Serra. A més, la impressió s’ha fet a Codorniu Arts Gràfiques S.L i el projecte compta amb el suport de Tuga, Grup Carles i de la Fundació María Agustí d’hemiparèsia infantil.

Font/enllaç: Biblioteca Central d’Igualada

Article/post 1352 – Vols llegir? – volsllegir.cat