Per quart any consecutiu, Ràdio Nova ha convocat el concurs de microrelats via Twitter amb motiu de Sant Jordi.

VLLG? / PARTICIPACIÓ

Es tracta d’un certamen de narracions breus en format ‘piulada’. Les persones interessades hauran de publicar el seu microrelat a Twitter a partir del dia 1 i fins el 22 d’abril de 2016. Aquest any, com a novetat, el certamen amplia els premis amb la complicitat de l’Ateneu Igualadí i el Teatre de l’Aurora que juntament a Sigrid Informàtica en seran patrocinadors.

Un jurat format per persones relacionades al món de la cultura i la comunicació decidirà el premi al millor microrelat, un llibre electrònic (ebook) patrocinat per Sigrid Informàtica. En aquesta edició, Ràdio Nova també lliurarà un premi al millor micropoema, que consistirà amb dues entrades per al concert de Víctor Branch, el dia 6 de maig, dins el cicle Músiques de Butxaques, patrocinat per l’Ateneu Igualadí.

I d’altra banda, s’obrirà la participació al públic de les xarxes socials per triar un tercer premi. Per mitjà d’un formulari al web vilanovainformacio.cat, s’escollirà la millor piulada segons la votació popular que consistirà en dues entrades per a una funció de la nova temporada de tardor, patrocinada pel Teatre de l’Aurora.

Com cada any, al concurs pot participar tothom que ho desitgi. Les piulades, escrites en català o castellà, han de tenir una extensió màxima de 140 caràcters, inclosa l’etiqueta #rnrelat16 i el tema és lliure.  Cada participant podrà presentar fins a un màxim de 3 microrelats. Les piulades han de ser originals i inèdites, i no poden haver estat premiades anteriorment, sent excloses aquelles que siguin còpia o plagi d’altres autors.

El veredicte es farà públic a la pàgina vilanovainformacio.cat i a través de les xarxes socials la setmana del 25 d’abril. El premi s’anunciarà personalment als guanyadors i es lliurarà a Ràdio Nova.

Font/enllaç: Ràdio Nova – Vilanova del Camí

Article/post 1356 – Vols llegir? – volsllegir.cat