L’escriptor anoienc Darius Solé, que va debutar el 2013 amb la seva primera novel.la ‘De qui és aquesta maleta?’ (Editorial La Busca Edicions), presenta enguany una nova proposta narrativa històrica, ‘Aransís i la Vall d’Espines’ (autoedició, 2015), un projecte centrat en narrar el que hauria pogut passar durant el segle X d.C. a la Vall d’Aran. 

VLLG? / ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -382-

Darius Solé ha invertit prop de tres anys en l’escriptura d’aquesta la seva segona novel.la, de fet ja l’estava escrivint al mateix moment que presentava el seu primer llibre. ‘Aransís i la Vall d’Espines’ està ambientada en l’any 1034, quan  Arnau Mir de Tost conquereix la vila d’Àger. Des d’Aransís, un enclavament amagat en una vall enorme, un exercit planifica i executa un atac que és, tan sols, el preàmbul de la conquesta de Catalunya a mans de la noblesa que assalta a sang i foc en nom del cristianisme.

Article/post 1370 – Vols llegir? – volsllegir.cat