Joan Pinyol, Josep Maria Solà, Maria Enrich i Llorenç Capdevila, autors que formen part del col·lectiu de ‘Narradors Centrals’, que agrupa diversos escriptors de les comarques de la Catalunya Central,  han compartit plegats tertúlia i van realitzar llectures de  fragments de les seves històries en un acte que es va fer a la Biblioteca Central d’Igualada el dimecres 20 d’abril, dins dels actes previs de celebració de la diada de Sant Jordi 2016.

VLLG?  /  ACTUALITAT

D’una banda, l’escriptor capelladí Joan Pinyol va parlar de la seva nova novel.la ‘El mar de les ombres’, una història d’intriga ambientada en un transatlàntic de principi del segle XX que fa la ruta Barcelona-Buenos Aires. Per la seva banda, el calafí Josep Maria Solà va presentar ‘Un salt al blau’, una història integrada per tres relats que es van construint a partir d’una carta, una conferència i un naufragi que li serveixen per capbussar-se en el seu passat. La igualadina Maria Enrich torna a captivar els lectors més menuts amb ‘I a tú què et passa, Lia?’.  Es tracta d’una història il·lustrada per Montse Español que explica les peripècies de la joveneta Lia,  el seu amic Oleguer i el gos Astolfi. Finalment, l’escriptor manresà Llorenç Capdevila va presentar als assistents a l’acte les aventures de ‘L’herència del vell pirata’, novel·la que el 2015 va guanyar el Premi de literatura juvenil Gran Angular.

Font/enllaç: Biblioteca Central d’Igualada / LLibreria Aqualata

Article/post  1373 – Vols llegir? – volsllegir.cat