El Gremi de Llibreters de Catalunya va escrutar fins a les 7 de la tarda d’aquesta jornada festiva del llibre, quins han estat els llibres més venuts durant la jornada, a través d’un servei digitalitzat en connexió amb un total de 156 llibreries repartides per Catalunya (entre llibreries independents i cadenes de llibreries). Resultat, primer llistat dels autors i els seus llibres més venuts: Víctor Amela, Paula Hawkins, Sergi Pàmies i Marie Kondo.

VLLG? / SANT JORDI 2016 / ELS MÉS VENUTS

En aquest primer rànquing d’aquest llistat dels més venuts del Sant Jordi, cal afegir també a Empar Moliner, Màrius Serra, Júlia Navarro, Almudena Grandes, Carles Capdevila i Risto Mejide. Cal tenir en compte que ara cal compatibilitzar les dades de vendes de les parades de llibreries ubicades als principals carrers i places d’arreu de Catalunya per acabar d’afinar més exactament el resultat d’aquest rànquing, i que segons previsions del Gremi de LLibreters, no es podrà fer públic fins a finals de la propera setmana.

NÚMEROS 1 DE LES DIVERSES CATEGORIES

  • Ficció en català: ‘La filla del capità Groc’ de Víctor Amela (Planeta)
  • Ficció en castellà: ‘La chica del tren’ de Paula Hawkins (Planeta)
  • No ficció en català: ‘Confessions d’un culer defectuós’ de Sergi Pàmies (Editorial Empúries)
  • No ficció en castellà: ‘La magia del orden’ de Marie Kondo (Aguilar)

Font/enllaç: Gremi  de Llibreters de Catalunya

Article/post 1378 – Vols llegir? – volsllegir.cat