Just aquest mes d’abril ha sortit al carrer ‘La dualidad interior’ (Ediciones Carena, 2015) primer llibre de la terapeuta Georgina Vila establerta a Barcelona que ha escollit l’Ateneu per fer la presentació. La presentació serà el dimarts 26 d’abril a les 19 h a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí.

VLLG – ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -385-

‘La dualidad interior’ de Georgina Vila ens ofereix a les seves pàgines respostes que ha trobat aplicant la teràpia de la dualitat fruit de la seva investigació personal i el que ella entén com a saviesa interior. Una teràpia senzilla i a la vegada àmplia que pot ajudar-nos a recuperar el significat de viure la nostra pròpia vida des del veritable respecte i amor cap a nosaltres mateixos.

Després d’anys d’observació i interiorització de les qüestions elementals que ens concerneixen a gairebé tots, l’autora va començar a treballar i a observar l’existència de la dualitat entre el nen interior i el dictador interior, el conflicte entre què “vull” i el que “haig de fer”. Una dualitat que ens allunya de viure en pau i en sintonia.

Mitjançant la tècnica de les tres regles d’or es pot restablir l’harmonia a través d’exercicis vivencials de connexió amb el nostre ser més íntim per reconèixer els nostres dictadors, detectar els seus ancoratges en traumes i trobar la manera d’alliberar-los.

L’AUTORA

Georgina Vila és naturòpata, kinesióloga, terapeuta floral, amb més de deu anys d’experiència. Igualadina de naixement, l’autora és creadora de la teràpia de la dualitat, és també instructora de ioga i professora de feng shui i, al marge del que posa en els diplomes, una curiosa innata, una busca-respostes incansable que viu apassionada amb el que fa.


Font/enllaç: Ediciones Carena / Georgina Vila / Youtube

Article/post 1381 – Vols llegir? – volsllegir.cat