‘El tiempo del negro’ és el títol de la segona novel.la de la periodista i escriptora anoienca Mireia Rubio, publicat en co-edició amb el segell editorial ‘Círculo rojo’, novetat editorial que la pròpia autora presentarà als oients del programa d’actualitat literària ‘Vols llegir?’ que s’emetrà aquest dilluns dia 25 d’abril.

VLLG? / COMUNICACIÓ

En aquesta edició també es farà balanç de la Diada del Llibre i la rosa, el Sant Jordi 2016, a través de la col.laboració de la llibretera igualadina Isabel Casas (LLegim? LLibreria). El programa també es fa ressò de la primera llista oficial publicada pel Gremi de Llibreters del Catalunya la mateixa tarda de la jornada del 23 d’abril, amb el rànquing dels llibres més venuts, on destaca en les diverses categories de ficció i no ficció, tant en català com en castellà, els autors: Víctor Amela, Paula Hawkins, Sergi Pàmies i Marie Kondo.

El ‘Vols llegir?’ s’emet en primera emissió de la setmana, aquest dilluns dia 25 a les vuit del vespre a Ràdio Nova de Vilanova del Camí i redifusió el diumenge 1 de maig entre la una i les dues del migdia.

D’altra banda, segona emissió a través de Ràdio Igualada, el divendres dia 29 a les 20:10h del vespre i redifusió el mateix diumenge dia 1 a partir de les nou del matí.