Ràdio Nova va tancar divendres 22 d’abril la quarta edició del concurs de piulades de Sant Jordi amb una trentena de microrelats.

VLLG? / CONCURS LITERARI

Ara serà el Jurat qui haurà de deliberar per triar el millor microrelat i el millor micropoema. A més, fins el proper divendres 29 d’abril, a les 12 del migdia, estarà obert el termini per a la votació popular per mitjà del formulari que trobareu al portal de Comunicació vilanovainformacio.cat Només heu de seguir les indicacions: enganxar el relat que més us agradi al formulari i enviar-lo.

Recordem que aquest any els patrocinadors del certamen han augmentat, igual que el nombre de premis. A banda de Sigrid Informàtica, que ens obsequiarà novament amb el premi d’un llibre electrònic (ebook) per al millor microrelat, en aquesta edició, el premi al millor micropoema, seran dues entrades per al concert de Víctor Branch, el dia 6 de maig, dins el cicle Músiques de Butxaques, patrocinat per l’Ateneu Igualadí. I el premi a la millor piulada segons la votació popular consistirà en dues entrades per a una funció de la nova temporada de tardor, patrocinada pel Teatre de l’Aurora.

El Jurat està format pel guanyador del certamen de l’any passat, Xavier Bermúdez, la filòloga vilanovina Montserrat Farrés, la professora de llengua catalana de l’institut Pla de les Moreres Gemma París i Mireia Rubio, en representació de Ràdio Nova.

Font/enllaç: Ràdio Nova – Vilanova del Camí

Article/post 1383 – Vols llegir? – volsllegir.cat