Dues entrevistes ocupen bona part de l’edició 23 de la onzena temporada del programa d’actualitat literària ‘Vols llegir?’, que s’emet conjuntament per les emissores de Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada.

VLLG? / COMUNICACIÓ

Per un costat, l’escriptora i bloguera lleidatana, Ramona Solé, que debuta amb ‘Quaderns’ (Llibres del Delicte, 2016) i per l’altra, el periodista i escriptor Víctor Amela, que ens parla de la seva tercera novel.la ‘La filla del capità Groc’ (Planeta, 2016), premi Ramon Llull i un dels llibres més venuts de la Diada del Llibre, el Sant Jordi 2016.

Aquesta nova edició del ‘Vols llegir?’ és difondrà en primera emissió a Ràdio Nova de Vilanova del Camí, dilluns 2 de maig a partir de les 20h., i redifusió el diumenge dia 8 a la una del migdia.

Per la seva part, Ràdio Igualada ho emetrà el divendres 6 de maig a les 20:10h del vespre, i redifusió el diumenge dia 8 a les nou del matí

EL PODCAST

Disponible per escoltar el podcast d’aquest programa, edició 23 del ‘Vols llegir?’, amb possibilitat de fer-ho des d’aquest mateix article:

Article/post 1386 – Vols llegir? – volsllegir.cat