Un nou espai d’opinió i reflexió s’afegirà aviat al -volsllegir.cat-. A les ‘Reflexions d’una formiga’ a càrrec de la blocaire i escriptora igualadina Susanna Carpi, que des del passat mes de febrer es van incorporar en aquest portal d’actualitat literària, i amb la voluntat d’oferir nou continguts, s’afegirà ara un nou punt d’observació amb ‘El mussol d’Aqualata’. Els articles publicats en aquest blog personal de Ricard M. Aldea, seran també difosos a través del -volsllegir.cat-, dins d’un marc de col.laboració entre els dos espais d’internet.

VLLG? / COMUNICACIÓ

Però qui és el ‘mussol d’Aqualata? El seu propi creador ens ho esplica: “el mussol viu a Igualada…, però no és nascut a Igualada i això fa que tingui una visió diferent de les coses de la vila, per bé i per mal. I aquesta és la idea global del blog, la de recollir les aportacions d’una persona de fora, que va descobrint Igualada i l’explica en els posts com ho fa amb la seva família o els seus amics quan vénen a visitar-lo. Tot això alimentarà la categoria Aqualata”.  Afegeix a més que: “…més enllà d’Aqualata i més enllà d’El bosc, hi ha El món, un espai ampli i sense límits clars pel mussol, on tenen cabuda tots aquells temes que no són relatius ni a la seva vida interior ni a Igualada: lectures, pel•lícules, teatre, viatges, etc”.

ACORD DE COL.LABORACIÓ ENTRE EL VOLSLLEGIR.CAT I EL MUSSOL D’AQUALATA

Us reproduïm en aquest article el post publicat en el blog d’El mussol d’Aqualata, el dimecres 4 de maig, on l’autor del bloc, en Ricard M. Aldea, explica als seus lectors aquest acord de col.laboració entre els dos espais, el -volsllegir-cat- i -El mussol d’Aqualata-, sota el títol: ‘Un acord de proximitat entre cavallers’ :

De fet, ja fa dies que l’acord era una realitat, però els seus artífex han volgut escenificar-lo públicament al bell mig de la ciutat per certificar que es complirà fil per randa en tots els seus extrems.

Efectivament, ahir quan quedaven per telèfon en veure’s avui després de molts dies de no aconseguir trobar un forat en les seves apretades agendes, comentaven:

L’Obama i la Merkel aprofiten qualsevol excusa per trobar-se per acordar coses –deia un.

– O per fer-ho veure o, si hi arriben, per a no complir-los després –ressaltava l’altre.

– I ells han de fer costosos desplaçaments transoceànics. I no vénen sols, que vénen amb tot un seguici impressionant: personal de seguretat, assessors, ajudants…

– Per què nosaltres, doncs, que tenim un acord i és ferm, hauríem de privar-nos del plaer de veure’ns i xerrar una estona?

– I, a més, podem quedar a mig camí i anar caminant. En cinc minuts hi arribem!

– D’això se’n diu acord de proximitat.

– I també, acord entre cavallers. No ens caldran papers a nosaltres!

De manera que, aquest matí, havent esmorzat plàcidament asseguts en una terrassa de la Plaça de Cal Font d’Igualada, en Josep Maria Solé i en Ricard M. Aldea han segellat l’acord de col•laboració entre els blogs Vols Llegir? i El mussol d’Aqualata amb una efusiva encaixada de mans.

D’aquesta manera donem la benvinguda al -volsllegir.cat- als punt d’observació d’El mussol d’Aqualata’ i que de ben segur, complementats per les ‘Reflexions d’una formiga’, oferiran al lector d’aquest portal bons moment de lectura.

MUSSOL AQUALATA LOGO

Article/post 1390 – Vols llegir? – volsllegir.cat