El presentador televisiu i radiofònic Òscar Dalmau i la il·lustradora Pilarín Bayés han creat un ‘Abcdari per adults’ (Bridge Editorial, 2016), un llibre “inèdit” i “provocatiu” que utilitza les lletres de l’abecedari per elaborar frases “irreverents i políticament incorrectes” que van més enllà de l’erotisme.

VLLG? / ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -390-

El volum, que es publica tant en català com en castellà, varia en funció de l’idioma. A cada lletra li correspon una frase i cada paraula que la compongui comença amb la mateixa lletra. També s’hi inclou una il·lustració protagonitzada per animals a doble pàgina a càrrec de Pilarín Bayés.

Aquest llibre, ‘Abcdari per a adults’, conté tots els ingredients per convertir-se en un best-seller: drogues, acció, violència gratuïta, alcohol, morts, explosions, sang, insults, sexe explícit i parafílies diverses. Heus ací una obra instructiva que ajudarà els adults a memoritzar totes les lletres de manera amena. Per facilitar-ne l’aprenentatge, l’abecedari està ordenat alfabèticament. És a dir, comença amb la lletra A d’ADULTERI i acaba (atenció: espòiler!) amb la Z de ZOOFÍLIA.

L’ARGUMENT

Imagineu un abecedari. Un abecedari que no permetreu que mirin els vostres fills. Un abecedari que recull des de sodomització a zoofília, passant per una rica diversitat de perversions i diversions prohibides protagonitzades per animals coneguts i per conèixer. Un abecedari que no deixarà indiferent i que ha reunit un autor com l’Òscar Dalmau i una il·lustradora, mestra de mestres, la Pilarín Bayés, que enceta una obra per a uns lectors i lectores una mica més grans de l’habitual.

BOOKTRAILER D’AQUEST ‘ABCDARI PER A ADULTS’

Font/enllaç: Bridge Editorial / Youtube

Article/post 1393 – Vols llegir? – volsllegir.cat