Els ‘Amics del Club de lectura’ de la Biblioteca de Vilanova del Camí conviden a participar en el ‘Taller de poesia’, per tal de fer una aproximació a la poesia catalana.

VLLG? / PARTICIPACIÓ

Una bona oportunitat per conèixer alguns dels millors poetes de la literatura catalana. Seran tres sessions que es realitzaran a la mateixa Biblioteca vilanovina. Primera sessió el dimecres dia 25 maig, i les següents l’1 i el 8 de juny, totes a partir de 2/4 de 8 del vespre. No cap preparació prèvia. Els poemes i autors a comentar en aquest taller són: el 25 de maig, ‘Cansoneta leu e plana’ de Guillem de Berguedà i ‘Cant de Ramon’ de Ramon Llull. l’1 de juny, poema XXIX ‘Si com lo taur se’n va fuit pel desert’ d’Ausiàs March i ‘En apreci d’estar enamorat’ del Rector de Vallfogona. Finalment el 8 de juny, ‘L’emigrant’ de Jacint Verdaguer, i ‘Vigila, esperit, vigila’ de Joan Maragall.

Per formalitzar la inscripció gratuïta per participar en aquest taller de poesia, us podeu adreçar al taulell de préstecs de la Biblioteca de Vilanova del Camí, ubicada al Centre Cultural de Can Papasseit, carrer Mare de Déu de Núria 1 de Vilanova del Camí.

Font/enllaç: Biblioteca de Vilanova del Camí

Article/post 1397 – Vols llegir? – volsllegir.cat