Un autor mediàtic, una escriptora debutant i dos d’anoiencs han protagonitzat l’apartat de les entrevistes del radiofònic ‘Vol llegir?’, el programa d’actualitat literària que s’emet conjuntament en aquesta onzena temporada a través de les sintonies de Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada. Són: Victor Amela, Ramona Solé, Mireia Rubio i Marc Freixes.

VLLG? / ENTREVISTES A LA CARTA

En aquest article us oferim la possibilitat de rescatar les entrevistes emeses en les darreres edicions del ‘Vols llegir?’. Víctor Amela, el periodista i escriptor s’ha convertit en poques setmanes i coincidint en ser un dels autors més venuts de la Diada del llibre, el Sant Jordi 2016, en el centre d’atenció de bona part dels mitjans de comunicació per la publicació i l’èxit de vendes de ‘La filla del capità Groc’ (Planeta, 2016 / Premi Ramon Llull). Ramon Solé, bloguera literària i escriptora debutant en el gènere del thriller amb ‘Quaderns’ (Llibres del Delicte, 2016), també present en el ‘Vols llegir?’ en ser entrevistada en aquesta temporada. I finalment, dos autors anoiencs. Per un costat, la vilanovina Mireia Rubio, que publica segona novel.la titulada ‘El tiempo del negro’ (Círculo rojo, 2016) i el poeta resident a Igualada, Marc Freixes, que presenta tercer poemari sota el títol ‘Reflexions a plena llum de carrer’ (El petit editor, 2016). Ara i aquí mateix els respectius podcast d’aquestes entrevistes, per ser escoltades amb atenció.

VÍCTOR AMELA

Entrevista al periodista i escriptor Víctor Amela, autor de la seva tercera novel.la ‘La filla del Capità Groc’ (Planeta, 2016), Premi Ramon Llull 2015 i un dels autors més venuts de la Diada del LLibre, el Sant Jordi 2016. Emissió corresponent a l’edició 23, temporada 11, 02-06.05.2016.

RAMONA SOLÉ

Entrevista a la bloguera i escriptora debutant Ramona Solé, autora del llibre titulat ‘Quaderns’ (LLibres del Delicte, 2016). Novel.la negra en català. Emissió corresponent a l’edició 23, temporada 11, 02-06.05.2016.

MIREIA RUBIO

Entrevista a la periodista i escriptora anoienca Mireia Rubio amb motiu publicació de la seva segona novel.la: ‘El tiempo del negro’ (Círculo rojo, 2016). Projecte literari i solidari que vol denunciar la tragèdia dels inmigrants, molts de quals perden la vida al Mediterrani en el seu periple cap a Europa, tot fugint de la guerra. Emissió corresponent a l’edició 22, temporada 11, 25-29.04.2016.

MARC FREIXAS

Entrevista a Marc Freixas que ens presenta el seu tercer poemari amb el títol: ‘Reflexions a plena llum de carrer’ (El petit editor, 2016), que compta amb les il·lustracions del músic i artista Albert Gàmez, i el pròleg del poeta Santi Borrell. Emissió corresponent a l’edició 24, temporada 11, 09-13.05.2016.

Font/enllaç: ‘Vols llegir?’ (servei podcast-ràdio a la carta / ivoox.com)

Article/post 1403 – Vols llegir? – volsllegir.cat