Dissabte 4 de juny i diumenge dia 5, el petit municipi de Bellprat ubicat a la comarca de l’Anoia es transformarà per acollir una nova edició de la Vila del Llibre, una iniciativa cultural que aplega durant tot un cap de setmana a escriptors, editors, llibreters i lectors en un únic punt de Catalunya. L’entorn natural de Bellprat amb les seves masies, carrers i places es fusionen per espai de 48 hores en la gran Vila del Llibre.

VLLG? / ACTUALITAT

Un total de 28 editorials s’instal·laran pels carrers i places de Bellprat per presentar les seves novetats editorials. A més, enguany dedicarà un espai exclusiu als llibres d’artistes, i com a novetat, permetrà descobrir mitjançant diversos tallers, quin és el procés creatiu d’aquests títols.  Martí Gironell, Pilar Garriga, Màrius Serra, Josep Maria Bunyol o Najat El Hachmi són alguns dels escriptors que compartiran diverses taules rodones moderades per periodistes amb autors desconeguts per compartir experiències literàries. El programa d’activitats d’aquesta 9ena. Vila del Llibre 2016 inclou uns 70 actes adreçats tant a adults com a famílies i infants.

ACTE INAUGURAL

El dissabte dia 4 de juny a les 12 del migdia s’inaugurarà la nova Vila del Llibre de Bellprat 2016 amb la participació de l’actriu Montserrat Carulla en la taula rodona inaugural, i que donarà pas a una conversa entre Santi Vidal i Marina Llansana sobre el llibre ‘Una constitució per a Catalunya’. Podeu consulta la programació sencera de la Vila del Llibre de Bellprat fent clic aquí mateix.

BELLPRAT DONA PAS A CERVERA

La celebració de la Vila del LLibre 2016 de Bellprat aquest cap de setmana servirà per inaugurar de manera oficial la ‘Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya’. D’aquesta manera Bellprat apadrinarà a la segona Vila del Llibre, que a partir d’octubre és celebrarà a Cervera, previst en les dates del 22 i  23 d’octubre. L’objectiu de la nova ‘Xarxa de Viles del Llibre’ es créixer i incorporar altres poblacions d’arreu de Catalunya i així emmirallar-se en la idea dels ‘book towns’ britànics.

Font/enllaç: Bellprat Vila del Llibre 2016

Article/post 1415 – Vols llegir? – volsllegir.cat