El conte d’Oriol Solà i Prat “Mig adormits”, que tracta l’hemiparèsia, ha rebut comandes des d’arreu de l’Estat espanyol i ben aviat estarà disponible la versió en castellà del conte: “Medio dormidos”.

VLLG? / ACTUALITAT

Els coautors d’aquest projecte asseguren que, d’entrada, se’ls fa estrany veure el conte traduït al castellà, “fins i tot quan mirem el títol sembla que faci referència a una altra obra diferent”. Però al mateix temps celebren que “d’aquesta manera podrem difondre l’hemiparèsia més enllà; una mateixa eina servirà per donar a conèixer a més gent la història del Pol i de tanta altra gent que conviu amb aquesta condició neurològica”. En aquest sentit, es mostren “molt satisfets de poder haver fet aquest segon pas, i de dur el projecte una mica més enllà”.

‘MIG ADORMITS’ ARRIBA A BARCELONA

Dilluns 6 de juny el conte arribarà a la capital catalana, amb la presentació  al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet. L’acte compta amb la presència del Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras.

La presentació al Museu Colet de Barcelona arriba després de la participació a la Fira del Conte de Cervera i només una setmana abans de la nova presentació que s’ha de fer a la comarca de l’Anoia, dijous dia 16 de juny. Serà a Els Prats de Rei, en un acte organitzat pel Consorci de l’Alta Anoia.

Font/enllaç: Oriol Solà / infoanoia.cat

Article/post 1414 – Vols llegir? – volsllegir.cat