Aquest diumenge 5 de juny, l’editor del ‘Vols llegir?’ de Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada, Josep Maria Solé, ha presentat i moderat una de les taules de presentacions literàries que s’han realitzat durant la 9ena edició de la Vila del Llibre de Bellprat, que s’ha celebrat el cap de setmana del 4 i 5 de juny. Han estat, l’autora de reconeguda trajectòria literària, Najat El Hachmi, junt amb els debutants, Marienka Bellostas, Cristina Campos i l’anoienc Rafa Moya. 

VLLG? / ACTUALITAT

La organització de la Vila del Llibre de Bellprat ha presentat prop de 60 novetats editorials durant aquestes dues jornades, i les presentacions s’han estructurat com a taules rodones de cara al públic amb una hora de duració aproximada on hi han participat 3 o 4 autors, segons el cas, i combinats amb un autor de trajectòria ja reconeguda amb autors debutants.

En el cas de la ‘Taula 8’, celebrada el diumenge dia 5 de juny a les 12 del migdia a la plaça de l’Església de Bellprat, han estat 4 autors presents en l’acte i presentat pel comunicador radiofonista Josep Maria Solé. Per un costat, l’escriptora catalana d’origen marroquí, Najat El Hachmi, presentant la seva quarta novel.la ‘La filla estrangera’ (Edicions 62), i per l’altra tres autors debutants, Marienka Bellostas amb ‘La nena de la casa de la bauma’ (Pagès Editors), Cristina Campos amb ‘Pan de limón con semillas de amapola’ (Planeta) i l’anoienc Rafa Moya amb la seva primera novel.la ‘Hormigas en la playa’ (Warlus Books/Abacus).

Cada un d’aquesta autors van presentar les seves respectives novel.les de recent publicació, i tot seguit van ser entrevistats per l’editor del ‘Vols llegir?’ (volsllegir.cat) sobre diversos temes envers a la creació literària. Un nombrós públic va seguir amb atenció les explicacions i respostes dels 4 autors, que un cop finalitzat l’acte, van poder oferir a la venda exemplars de les seves respectives novel.les i realitzar signatura d’exemplars.

Durant aquest cap de setmana de celebració del 9ena edició de la Vila del LLibre, 60 autors han estat presents en aquesta cita literària ‘a peu de carrer’, on hi també hi eren presents prop de 35 editorials que ubicades pels carrers i places de la vila, on exposat a la venda les seves novetats editorials. Noms destacats com Marius Serra, Najat El Hachmi, Jordi Cervera, Josep Maria Bunyol, el dramaturg Victor Alexandre, el jutge Santiago Vidal i els anoiencs Marina Llansana, Joan Pinyol, han compartit espai amb autors novells per presentar les seves obres i lliurar detalls dels seus processos creatius.

ELS 4 AUTORS DE LA TAULA 8, AVIAT ENTREVISTATS AL ‘VOLS LLEGIR?’

Els participants de la taula 8 de presentacions de la Vila del Llibre, Najat El Hachmi i els debutants Marienka Bellostas, Cristina Campos i l’anoiencs Rafa Moya, seran entrevistats properament en diverses edicions del ‘Vols llegir?’ a Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada. Les dates d’emissió seran oportunament anunciades a través d’aquest portal i xarxes socials.

Font/enlla: Bellprat – Vila del Llibre (viladelllibre.cat)

Article/post