Dos autors ben diversos i amb gèneres ben diferenciats dominen el panorama del rànquing dels llibres més venuts a les principals llibreries del país. Per un costat, el jove escriptor Joël Dicker amb ‘El llibre dels Baltimore’, narrativa contemporània, i per l’altra la japonesa Marie Kondo, que ens vol ajudar a fer la vida més fàcil i sobretot pràctica amb ‘La màgia de l’ordre’.

VLLG? / ELS MÉS VENUTS

Joël Dicker encapçala en la primera posició de les dues categories de ficció en català i castellà, des de fa dues setmanes, amb ‘El llibre dels Baltimore’. Després de conquistar a tres milions de lectors amb ‘La veritat sobre el cas Harry Quebert’ (La Campana, 2013) i guanyar el Gran Premi de l’Acadèmia Francesa, Joël Dicker torna ara amb ‘El llibre dels Baltimore’ (La Campana, 2016), un drama familiar de dos clans, els Goldman de Baltimore i els Goldman de Montclair.

Per la seva part, Marie Kondo fa molts més setmanes que està situada entre els deu primers de la categoria de no-ficció en català i castellà amb ‘La màgia de l’ordre’ (Ara Llibres/Aguilar). L’autora d’aquest best-seller internacional, Marie Kondo, ha aconseguit posar ordre a les cases de mig món. En els seus llibres publicats fins el moment, en els quals dóna consell per desfer-se de les pertinences innecessàries, s’ha convertit en un veritable fenomen seguit per tres milions de lectors arreu del món.

El mètode KonMari de Marie Kondo ha revolucionat les llars de mig món. Aquí trobaràs les pautes per endreçar cadascuna de les habitacions de casa teva o del teu lloc de feina, des dels prestatges fins als calaixos, armaris, escriptoris… Un mètode molt senzill amb el qual aprendràs a destriar quins objectes has de guardar i com endreçar-los de manera òptima. No tan sols transformarà el teu espai, sinó que també et canviarà a tu.

Font/enllaç: Dades estretes del suplement ‘Cultura/s’ de La Vanguardia, edició dissabte 11 de juny de 2016.

Article/post 1420 – Vols llegir? – volsllegir.cat