Un home de 46 anys va ser detingut dilluns 13 de juny a la tarda com a presumpte autor d’exhibicionisme i de danys a la biblioteca de Vilanova del Camí. 

VLLG? / ACTUALITAT

Els fets van passar sobre dos quarts de vuit de la tarda quan algunes usuàries menor d’edat van alertar al personal de la biblioteca que un home estava descarregant pornografia, mentre es masturbava al seu costat. Després de comprovar el que deien les menors i de demanar a l’usuari que abandonés la biblioteca, abans de trucar la policia, l’home es va posar violent, va trencar el teclat d’un ordinador i va donar una puntada de peu a la porta de vidre.

En rebre l’avís, la Policia Local es va personar al lloc dels fets i va demanar la identificació a l’individu que s’havia intentat escapolir després de cometre els desperfectes a la biblioteca. Tot seguit el van detenir per un presumpte delicte d’exhibicionisme i pels danys ocasionats. Els Mossos d’Esquadra van endur-se el detingut que segons fonts de la Policia Local no és veí del municipi i només se li coneix domicili familiar al Prat de Llobregat.

Font/enllaç: vilanovainformacio.cat / Ràdio Nova – Serveis Informatius

Article/post 1423 – Vols llegir? – volsllegir.cat